SERVICE

Pavarësisht nga problemi apo lloji i makinës, teknikët tanë ofrojnë shërbimet më të mira në treg
duke fituar reputacion dhe besueshmëri të pashembullt.

Shërbime-Karrocerie
Diagnostikim-i-Përgjithshëm
Analizim-i-Shkarkimit-të-Gazrave
Spjanime-Testate
Shërbime-të-Përgjithshme-Mekanike
Testim i amortizatorëve
Testim i sistemit të frenimit
Shërbim-Konvergjence
Shërbime të përgjithshme motorike
Shërbime-Elektroauto
Shërbime-për-Ajrin-e-Kondicionuar
Kontroll i përgjithshëm