NEWS
Të rejat më të fundit nga Kadiu

Workshop – Sistemi i Kambiove me Freksion të Thatë 2CT ose VAG DSG

26 prill 2019
Seminari dhe trajnimi i organizuar nga LUK dhe AUTO KADIU për Sistemin e Kambiove me Freksion të Thatë 2CT ose VAG DSG. Një eksperiencë e këndshme dhe shumë e vlefshme. Trajnimi 3 ditor filloi me një seminar prezantues dhe informues dhe u mbyll me një Trajnim Specifik Profesional në kushtet e praktikës me përfaqësuesit e LUK.