NEWS
Të rejat më të fundit nga Kadiu

Workshop – Sistemi DPF EURO 6 & ADBLUE

18 tetor 2019
Seminari u zhvillua në bashkëpunim me Bosch për testimin e gazrava tek Nafta dhe Benzina si dhe problematikat në sistemin DPF.