NEWS
Të rejat më të fundit nga Kadiu

Workshop – Rritja e efiçencës në punë

23 shkurt 2019
Seminar dhe trajnim i zhvilluar nga Auto Kadiu për rritjen profesionale dhe eficencës në punë.