Grupi KADIU

Përfshin disa kompani në fushën e produkteve dhe shërbimeve

Kadiu Sh.a

Operon në fushën e tregtisë së pjesëve të këmbimit për automjete, autoservise shërbimi dhe me pika shitje me pakicë në Tiranë, Kavajë, Elbasan, Fier, Vlorë, Shkodër, Korçë, Gjirokastër, Berat, Lushnje, Kukës dhe Lezhë.

Web: www.kadiu.al

Kadiu Kosovë

Operon në fushën e tregtisë së pjesëve të këmbimit për automjete, autoservise shërbimi me 10 dyqane në Prishtinë, Pejë, Ferizaj, Gjakovë, Prizren, Mitrovicë, Gjilan dhe Podujevë.

JURREI Sh.p.k

Qendra e Biznesit GALAKTIK SHOPPING CENTRE në qytetin e Durrësit me shumëllojshmëri dyqanesh, Bar&Restorant dhe supermarket Conad.Supermarketi Conad pranë qendrës së Durrësit dhe supermarketi i parë Bio i certifikuar ne Shqiperi, Bio Ju, me vendodhje në Tiranë.

Web: www.bioju.al

TENDENCE 3A Sh.p.k

Përfaqësia e RENAULT, DACIA, NISSAN në fushën e tregtisë së automjeteve dhe pjesëve të këmbimit.

Përfaqësues zyrtar i Europcar International si franchise për Shqipërinë

KAST Sh.p.k

Operon në fushën e tregtisë me shumicë të veglave të punës dhe pajisjeve të specializuara për ndërtim. Këtu tregtohet markat më të njohura përsa i përket fushës së veglave profesionale për autoservise.